Kwaliteit en comfort van een dynamische bouwbranche

header
geveke bouw

Geveke Bouw

gevekeGeveke Bouw neemt de verantwoordelijkheid bij de meest uiteenlopende projecten voor de bouw en renovatie van zowel overheids- als andere gebouwen.

 

Efficiëntie, effectiviteit en gedegenheid zijn bij ons kernbegrippen, zonder dat er daarbij aan flexibiliteit ingeboet wordt. Die kwaliteiten zijn onder andere te danken aan een gedegen bedrijfsbureau en de eigen engineering. Uiteraard vormen de strenge normen van onze ISO en VCA certificering de leidraad bij alle werkzaamheden. Een succesvolle afronding van een project is daardoor gegarandeerd. Bovendien heeft Geveke - als onderdeel van de Koop Groep - de mogelijkheid van uitgebreide financiële en civieltechnische ondersteuning.

 

www.gevekebouw.nl

gevekegeveke
geveke ontwikkeling

Geveke Ontwikkeling

gevekeBij Geveke Ontwikkeling verzinnen wij niets zonder eerst goed te luisteren. Goed luisteren wat mensen willen en dat vervolgens gewoon bouwen.

 

Dat doen we vooral in het noorden van Nederland. Daar komen we zelf vandaan. We kennen de mensen daar goed. We weten wat de mensen zoeken in en om hun huis. Of wat de bijzondere wensen zijn bij een bedrijfspand. En we hebben er letterlijk en figuurlijk nog de ruimte voor nieuwe dingen. Ieder project dat we ontwikkelen is anders. Van buiten, maar vooral van binnen. Wilt u uw keuken aan de straatkant of wilt u daar juist de huiskamer zien? Met Geveke Ontwikkeling kunt u alle kanten op.

 

www.geveke-ontwikkeling.nl

gevekegeveke
Koop Holding | Divisie Pijpleidingenbouw | Divisie Bouw en OntwikkelingRealisatie: Sweb